grondwerk

Onder grondwerk verstaan wij alle voorkomende grondwerkzaamheden zoals grondsanering, ontgraven van een bouwput, het spitten van een tuin, enzovoort.

transportwerk

Alle voorkomende transportwerkzaamheden in de sector grond-, water- en wegenbouw vallen bij ons onder het kopje transport. Voorbeelden zijn onder meer de aan- en afvoer van grond, zand, bouwmaterialen, groen- en sloopafval.

verhuurmachines

Wij verhuren grondwerkmachines inclusief machinist voor bijvoorbeeld het graven van een bouwput, het omspitten van uw tuin voordat deze door de tuinman of uzelf ingericht wordt.

sloopmaterialen

De herbruikbare materialen die we overhouden na precisiesloop, bieden we voor een zeer acceptabele prijs aan. Zie hiervoor de pagina "materialen".

sloopwerk

Wij slopen volgens de methode van precisiesloop. Deze sloopmethode zorgt ervoor dat bepaalde materialen na de sloop geschikt zijn voor hergebruik.

straatwerk

Ongeacht het soort tegels, klinkers of stenen; wij hebben ervaring met straatwerk. Wij zijn altijd bereid met u mee te denken. Omdat we een klein bedrijf zijn is maatwerk voor ons vanzelfsprekend. Zand kunnen we leveren uit eigen depot. Materialen kunt u ook uitzoeken bij ons.

containerverhuur

Wij verhuren open containers van 10 m en 25 m. Wij verzorgen vervolgens de afvoer van bijvoorbeeld uw grond, puin, sloop- of tuinafval of iets anders waarvoor u de container heeft gebruikt.